Brand:BIOHOME

Biohome Biogravel

24,50

Saatavuus: Varastossa

(1 tuotearvio)

Biogravel on kokonaan uusi viimeisin konsepti biohomelta, se on pääasiassa sintratusta lasista valmistettu sora jolla on useita eri käyttökohteita. Se toimii ihanteellisena pohjakerroksena akvaariossa. Se ei vaikuta PH-arvoon, tukee eläinplanktonin kasvua ja on täydellinen leikkikenttä sukaravuille. Sen huokoisuus on 42% mikä on vastaava kuin Biohomen standardilla ja Biohome plussalla lisäetuna sen raekoko on erittäin pieni ja sitä voidaan käyttää pienissäkin suodattimissa ja ahtaissa tiloilla.

ilmeinen käyttökohde on substraatti akvaariossa, jossa sitä voidaan käyttää pohjimmaisena, jossa sitä ei käytetä pelkästään substraattina vaan se toimii myös äärimmäisen tehokkaana suodatinmateriaalia.

Monissa sisäsuodattimissa ja laitasuodattimissa (HOB) on hyvin vähän tilaa biologisille suodatinmateriaaleille . Tässä BIOGRAVEL on täydellinen valinta suodatinmateriaaliksi. Useinkaan näiden suodattimien mukana ei toimiteta lainkaan biologista suodatusmassaa mikä on kaikista tärkein asia akvaarion ekosysteemin toiminnassa.

Se sopii siksi rapujen ja kasvien substraatiksi, suodatinmediaksi pohjasuodattimille ,sisäsuodattimille, laitasuodattimille, Pienille ulkosuodattimille, ja erinäisiin suodatuksen DIY-ratkaisuihin missä suodatin on piilotettuna esimerkiksi akvaarion koristeisiin yms.

Biogravel suodatusmassa voidaan puhdistaa helposti tarvittassa ravistelemalla sitä akvaariovedessä ämpärissä. Älä käytä vesijohtoverkon vettä akvaarion suodatusmassan puhdistamiseeen.

Yksi kilo biogravelia vastaa tilavuudeltaan noin 0,9 litraa.

Käytä Biohomen suodatusmassaa vähintään 1kg per 100 litraa vettä akvaarioissa joissa on vähän kuormitusta. Jos akvaariossa on paljon kuormitusta ja isoja kaloja käytä 1,5kg – 2kg biogravelia per 100 litraa vettä. Yliannostuksen vaaraa ei biologisessa suodatuksessa ole, vaan aina enemmän on parempi. Täytä suodattimeen niin paljon biologista suodatusmassaa kuin mahdollista.

Biohomen suodatusmassa on inerttia eikä vaikuta vesiarvoihin.

Suosittelemme!

Paino 1 kg (kilogramma)

Brand

BIOHOME

1 arvio tuotteelle Biohome Biogravel

  1. Milja (varmistettu kirjoittaja)

    Lisäsin tätä Juwel Rio 450 -akvan mukana tulevaan Bioflow XL:ään. En osaa hirveästi sanoa tehosta, koska lisäsin samaan aikaan käyttöön myös tehokkaan ulkoisen suodattimen. Olen joka tapauksessa tyytyväinen. Postitus oli todella nopeaa, mutta kama oli pakattu liian heikkoihin muovipusseihin ja murusia oli tosi paljon pahvilaatikon pohjalla ja vuosi sieltä läpi. Hinta on todella hyvä ja voin kaiken kaikkiaan vain suositella.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top