Green Aqua Superglue gel type – 20 g

8,90

Saatavuus: Varastossa

Toimitus 1-2 arkipäivässä.

Green Aquan geelimäinen pikaliima on tehty sammalien ja kasvien kiinnittämiseksi mihin tahansa hardscape -materiaaliin. Laita vain pieni määrä liimaa pinnalle ja työnnä kasvi siihen muutaman sekunnin ajaksi. Liimaa on nopeaa ja turvallista käyttää myös veden alla. Vaaraton ravuille ja kaloille.

Ohjeet: Levitä pieni määrä Green Aquan geelimäistä pikaliimaa sammaleen tai kasvien juuriin ja paina haluttua pintaa vasten 20 sekuntia. jos kasvi on nippu, levitä liimaa ja istuta tavalliseen tapaan. pyyhi kärki liimasta ennen korkin kiinnittämistä.

Varoitus: Sisältää syanoakrylaattia. Vaara. Silmä ja iho ärsyyntyvät, sitoo ihon ja silmät sekunneissa.  Jos joutuu silmään, huuhtele vedellä 5-10 minuuttia. Pidä poissa lasten ulottumattomista.

 

Green aqua Gel type pikaliima on tehty erityisesti kasvien kiinnittämiseen eri materiaaleihin kuten kiveen ja puuhun. Jos kuitenkin haluat liimata hardscape materiaaleja toisiinsa on siihen toimivampi ratkaisu nestemäinen pikaliima: https://aquabunker.fi/tuote/green-aqua-superglue-liquid-type-20-g/

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Brand

Green Aqua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top