Green Aqua Superglue liquid type – 20 g

7,90

Saatavuus: Varastossa

Toimitus 1-2 arkipäivässä.

Green Aqua Pikaliima nestemäinen 20g 

Nopea ja helppo ratkaisu kovien hardscape kappaleiden kiinnittämiseen. Kaikki kivet ja puut liimaantuvat tällä helposti yhteen tehdessäsi unelmien asetelmia. Liimaus on melko pitävä, mutta kappaleet on kuitenkin helppo irroittaa toisistaan purettaessa skeippiä. Seuraa tarkasti seuraavia hardscapen liimaus ohjeita niin onnistut varmasti.

ohjeet: Laita kaksi kovapintaista kappaletta yhteen työntämällä niiden väliin jotain sidosmateriaalia (savukkeensuodatin, paperitollo, suodatinvanua, meikkisienikappale jne.) ja laita sitten muutama tippa Green aqua- liquid superliimaa materiaaliin, kunnes se alkaa sulaa. On tärkeää kohdistaa painetta liiman kuivuessa. tämän prosessin aikana myös sidosmateriaali voi alkaa savuta.
varoitus: Sisältää syanoakrylaattia. Vaara. Silmä ja iho ärsyyntyvät, Liimaa ihon ja silmät sekunneissa.  Jos joutuu silmään, huuhtele vedellä 5-10 minuuttia. Pidä poissa lasten ulottumattomista.

Liimaamista ahtaissa väleissä helpottaa taipuvalla varrella olevat nokat tähän Green Aquan pikaliimaan: https://aquabunker.fi/tuote/greenworks-super-glue-dropping-nozzle-2kpl/

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Brand

Green Aqua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top