Brand:qualdrop

Qualdrop Mironekuton super powder

7,90

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Mironekuton super powder on jauhettu japanilaisesta mineraalista ja on usean jauhamisprosessin lopputuote. Tuote on pyritty saamaan mahdollisimman hienoksi pulveriksi. Mitä hienompaa mironekuton -jauhe on sen paremmin siitä irtoaa mineraaleja ja hivenaineita veteen. Mironekuton super powder on hienoin markkinoilla oleva jauhettu mironekuton -tuote. Jauhemuodossa oleva mironekuton toimii nopeammin ja voimallisemmin kuin kivimuodossa oleva, josta liukeneminen tapahtuu hiljalleen.

Mironekuton super powderin vaikutuksia akvaariokäytössä:

  • Edesauttaa hyödyllisen bakteerikannan syntymistä akvaariossa. Soveltuu erinomaisesti uusien akvaarioiden kypsytysvaiheessa.
  • Jo kypsyneissä akvaarioissa se imee itseensä saasteita ja kuona-aineita kirkastaen vettä ja parantaen vesiarvoja samalla päästäen mineraaleja ja mikroelementtejä veteen
  • Sillä on positiivinen vaikutus akvaarion kasveille ja eläville organismeille

Saatavilla 30g ja 60g lasipurkeissa. Qualdrop on pakannut tuotteet tummiin lasiastioihin jolloin sisältö pysyy valolta suojattuna.

Käyttöohje:

  1. On suositeltua käyttää jauhetta 3-4 päivän välein, yksi mittalusikallinen 20 vesilitraa kohden
  2. Kun perustat uutta akvaariota, laita jauhetta pohjamateriaalin eri kerrosten väliin
  3. Jauhetta voidaan käyttää vedenvaihtojen yhteydessä samalla annoksella kuin muutenkin eli mittalusikallinen 20 vesilitraa kohden

Brand

qualdrop

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top