Tutustu myymäläämme

Zen-hetkiä hardscape materiaalien parissa

Kymmenet toistaan upeammat eri laadut kivi- ja puumateriaaleja odottaa viihtyisän rauhallisessa kellarissamme. Kiireisen arjen keskellä kellarissamme kiviä ja puumateriaaleja hipistellessä aika pysähtyy ja tunnet olosi levolliseksi. Uusilla dojo aluistolla voit rakentaa unelmiesi hardscapen turvallisesti eikä turhia kiviä tarvitse kantaa kotiin. 

 Myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla Varsinais-Suomen Salossa, Turun ja Helsingin välistä. Meille on helppo tulla käymään ja liikkeen edestä löytyy aina ilmaisia parkkipaikkoja. Julkisillakin pääsee mukavasti, juna- ja bussiasemille on jalkaisin matkaa vain n. 600 metriä. 

special reserved

AUKIOLOAJAT: 

MA, KE, TO, PE: 11-17 

(Tiistait suljettu)

LA: 10-14 

SU: Suljettu 

Tarkastathan poikkeukselliset aukioloajat googlesta enne vierailua, tai laita viestiä. 

 

AquaBunkerin alku

 

Vuonna 2020 kesällä tein päätöksen avata vain ja ainoastaan akvaskeippaukseen erikoistuneen liikkeen. ärsyynnyttyäni tilailemaan tarvikkeita, mistä milloinkin sattui jotain löytymään. Todenteolla kauppaa aloitettiin rakentamaan ja kellaritiloja laittamaan kuntoon syyskuussa 2020. Hommat kuitenkin jäi jäihin erinäisten syiden takia miltein vuodeksi kunnes elokuussa 2021 viimein sain kaiken valmiiksi ja liike saatiin auki. 

Toni Laine 
AquaBunkerin yrittäjä sekä innokas Aquascaping harrastelija 

Shopping Cart
Scroll to Top