Soilit ja substraatit

Aquasoil  on pakollinen lisä akvaarioon, jossa kasvaa terveet ja kauniit kasvit.  Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen, joka auttaa sinua saavuttamaan terveen ja kauniin akvaarion.

Näytetään kaikki 26 tulosta

Aquasoil eli soil, ja substraatit tarjoavat kasveille ravinteita ja auttavat niitä kasvamaan terveinä ja vahvoina. Nämä korkealaatuiset tuotteet ovat kehitetty erityisesti akvaarioharrastajien tarpeita varten, ja ne tarjoavat monia etuja perinteisiin hiekka- tai sorapohjiin verrattuna.

Aquasoilin korkea ravinne ja mineraalipitoisuus auttaa kasveja kasvamaan vahvemmiksi ja tuottamaan terveitä juuria. Lisäksi se on erittäin helppo käyttää ja asettaa akvaarioon, ja se on suunniteltu pitämään kasvit juurtuneina pohjassa pitkän aikaa.

Nämä korkealaatuiset tuotteet ovat kehitetty erityisesti akvaarioharrastajien tarpeita varten, ja ne tarjoavat monia etuja perinteisiin hiekka- tai sorapohjiin verrattuna. Kaikki juurtuvat  akvaariokasvit vaativat aina hyvän pohjamateriaalin menestyäkseen ja kasvaakseen terveänä ja tuuheena.

Shopping Cart
Scroll to Top