Padit ja stickyt

Täältä löydät valikoiman innovatiivisia tuotteita, jotka on suunniteltu luomaan henkeäsalpaavia maisemia ja tarjoamaan täydellisen ympäristön vesi- ja maa-kasvikunnan asukkaillesi.
Esittelemme valikoiman merkittäviä tuotteita, joiden avulla voit todella päästää luovuutesi valloilleen ja suunnitella upeita vaikuttavia maisemia erittäin vaivattomasti.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Esittelemme valikoiman merkittäviä tuotteita, joiden avulla voit päästää luovuutesi valloilleen ja suunnitella upeita maisemia.

Niiden joukossa ovat monipuoliset ja joustavat AquaGrow InsulaPadit, jotka tarjoavat ihanteellisen substraattisekoituksen terveelle kasvien kasvulle. Nämä tyynyt tarjoavat vapauden sijoittaa kasveja, minne tahansa ja luoda vaivattomasti hienostuneita istutettuja saaria.

Löydät myös LandFormin, innovatiiviset padit jotka koostuvat hengittävästä tekstiilistä, joka on täytetty huokoisilla, kevyillä kivillä. LandFormin avulla voit luoda vaivattomasti kiehtovia maisemamuotoja loivista rinteistä kohoaviin huippuihin ja samalla varmistaa kukoistavan ympäristön vesi- ja maa-asukkaillesi.

Sticky Soilin, vallankumouksellisen itsekiinnittyvän mustan savisen mudan, joka jähmettyy kuivumisen jälkeen. Tämän joustavan alustan avulla voit rakentaa tukiseiniä, luoda maisemaprofiileja ja suunnitella vaikuttavia maisemia mille tahansa pinnalle.

Shopping Cart
Scroll to Top