Hiekat ja sorat

Akvaariohiekka on olennainen osa akvaarion ekosysteemiä. Ne eivät ainoastaan lisää akvaarion visuaalista houkuttelevuutta, vaan myös tarjoavat paikan kaloille ja ravuille touhuta. Hiekka-valikoimamme tarjoaa useita vaihtoehtoja, jotka sopivat moneen eri tyyliin.

Näytetään kaikki 26 tulosta

Valikoimassamme on ainoastaan luonnollisia hiekkoja ja soria, jotka tuovat elävän luonnon akvaarioon. Eriväriset akvaariohiekat tuovat erilaisia efektejä altaaseesi, esimerkiksi tummalla hiekalla saat kirkkaiden kasvien kanssa sykähdyttävän kontrastin tai, vaaleammat hiekat tuovat puhtautta ja raikkautta akvaarioon. Kuitenkin laadukkaat erityisesti aquascapingiin suunnatut laadukkaat hiekkamme lisäävät taatusti visuaalista houkuttelevuutta.

Meiltä saat myös akvaariohiekkaa, joka on erityisesti suunniteltu tietyntyyppisille akvaarioille, esimerkiksi eri biotooppeihin soveltuvia hiekkoja löydät meidän WIO:n valikoimista.

Mikäli et löytänyt haluamasi tyyppistä hiekkaa, ota yhteyttä niin järjestetään se. Luonnottomia tai värjättyjä hiekkoja emme kuitenkaan myy. Ne eivät sovellu luonnolliseen akvaarioon, tai ne saattavat sisältää kemikaaleja, jotka liukenevat veteen.

Shopping Cart
Scroll to Top