Nestemäiset ravinteet

Akvaariokasvien ravinteet ovat tärkeä osa terveen ja kauniin akvaarion hoitoa. Ne tarjoavat kasveille kaikki tarvitsemansa ravinteet ja auttavat niitä kasvamaan vahvoina ja terveinä. Meidän laajasta valikoimastamme löydät ainoastaan korkealaatuisia kasviravinteita, jotka sopivat monenlaisille kasveille ja akvaarioille.

Näytetään kaikki 40 tulosta

Kasviravinne on erityisesti suunniteltu tarjoamaan kasveille tarvittavat ravinteet, kuten typpeä, fosforia, kaliumia ja muita hivenaineita. Nämä ravinteet ovat välttämättömiä kasvien terveelle kasvulle ja kehitykselle. Kasviravinteet auttavat myös vähentämään lehtien kellastumista, kasvien hidasta kasvua ja muita yleisiä ongelmia, kuten levä ongelmia. Ravinteet eivät aiheuta leväongelmia edes suurissa määrissä, vaan yleensä ongelma on jonkin tärkeän ravintoaineen puute, esim typpi tai hiili (hiilidioksidi)

Valikoimamme sisältää erilaisia ​​kasviravinteita, joista voit valita juuri sinun akvaariosi tarpeisiin. Meiltä löydät esimerkiksi nestemäisiä kasviravinteita, joita on helppo annostella akvaarioon. Ne ovat erityisen käteviä, koska niitä voidaan käyttää suoraan  annostelemalla veteen, joko käsin tai sitten esimerkiksi ajastetulla dosaatiopumpulla.

Kasviravinne on helppo käyttää ja annostella. Noudata vain annosteluohjeita ja lisää ravinteita akvaarioon säännöllisesti. Tämä auttaa kasveja kasvamaan terveinä ja vahvoina. Muista myös tarkkailla akvaariota ja säätää annostelua tarvittaessa. Valikoimamme kasviravinteet ovat erityisen korkealuokkaisia ja helppoja käyttää. Noudata valmistajan ohjetta niin et voi epäonnistua.

Valitse laadukkaat kasviravinteet, jotka sopivat akvaariosi kasveille ja tarpeisiin. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen, joka auttaa sinua saavuttamaan terveen ja tuuhea kasvuisen kasviakvaarion. Lähes kaikki tuotteemme soveltuvat myös sukarapuja ja kotiloita sisältäviin akvaarioihin. Jos et kuitenkaan ole varma miten tuotetta kuuluisi käyttää, niin ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä optimaalisin annostelu juuri teidän akvaariokasveillenne.

Shopping Cart
Scroll to Top