Brand:ADA

ADA Aqua Soil

48,90

48,90

Varasto loppu

Tilaa tästä ilmoitus sähköpostiisi kun tuotetta jälleen saatavilla.

(1 tuotearvio)

Aqua Soil – Amazonia on ideaali pohjamateriaali luonnolliseen akvaarioon. Tällä tuotteella voit helposti luoda uudelleen luonnollisen ympäristön, jossa vesikasvit kasvavat nopeasti ja kalat ja selkärangattomat elävät tervettä elämää, myös pohjan alla aquasoilin hapekkaissa uumenissa näkymätön bakteeriarmeija kolinisoituu ja hoitavat altaan tasapainoa ja typen kiertoa tehden samalla altaan vedestä kristallinkirkkaan.   Se sisältää runsaasti orgaanisia happoja ja ravinteita, jotka edistävät kasvien juurien kasvua ja tarjoavat täydellisen substraattijärjestelmän vesikasveille, kun sitä käytetään ADA:n Power Sandin kanssa.

Alentaa ja stabiloi ph-tasapainon juuri kasveille sopivaksi, sopii myös erityisen hyvin sukaravuille. (Caridina)
ADA aquasoilia ei tarvitse huuhdella ennen käyttöä.

Jos haluat nykyaikaisemman enemmän muita ravinteita sisältämän, mutta vähemmän typpipitoisen soilin niin kurkkaa uudistettu ADA Aqua soil Versio 2 

 

Muista aina Aquasoilin riittävä kypsytys. Ennen kuin bakteeritoimintaa on saatu altaaseen riittävästi Aquasoilista vapautuva ammoniakki on haitallista kaikelle elävälle. Lue jokkes shrimpin sivuilta miten Jokke kypsyttelee aquasoilin ravuille.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

3l, 9l

Brand

ADA

ADA (Aqua Design Amano) perustettiin vuonna 1982  jo edesmenneen legandan; Takashi Amanon toimesta . Aquascaping- akvaarioille ADA (Aqua Design Amano) kehittää korkealaatuisia, innovatiivisia ja visuaalisesti houkuttelevia tuotteita.  Tarjoamme kaupassamme ADA:lta mm. kasvien lannoitteita, substraatteja, aquasoileja,  kasvien hoitoa, valaistusta, työkaluja, suodattimia, akvaarioita ja paljon muuta. 

1 arvio tuotteelle ADA Aqua Soil

  1. Timo (varmistettu kirjoittaja)

    Puskuroi PH:n alas. Paras pohjamateriaali Caridina sukarapujen altaisiin.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top