Brand:ADA

ADA Aqua Soil Powder Amazonia

29,90

29,90

Saatavuus: Varastossa

Aqua Soil – Amazonia powder

on ideaali alustamateriaali luonnolliseen akvaarioon, jossa upeat vehreät kasvit menestyvät. Tällä tuotteella voit helposti luoda uudelleen luonnollisen ympäristön, jossa vesikasvit kasvavat nopeasti ja kalat, sekä selkärangattomat elävät tervettä elämää kuin luonnossa. Se sisältää runsaasti orgaanisia happoja ja ravinteita, jotka edistävät kasvien juurien kasvua ja tarjoavat täydellisen substraattijärjestelmän vesikasveille, kun sitä käytetään  yhdessä ADA:n POWER SANDin kanssa.

Tämä powder on hienommalla raekoolla olevaa aqua soilia, ja toimii toimii tehokkaasti käytettäessä pienikokoisissa akvaarioissa tai levitettynä ohuena kerroksena normaalityypin Amazonian aqua soilin päälle.

Suunniteltu luomaan täydellinen kuva Amazonin . Luo vesimaisema, joka kuvaa Etelä-Amerikan hedelmällistä sademetsä pohjaa sade- ja kuivakauden dynaamisella vuorottelulla. Täydellinen elinympäristö kasveille, kaloille, sekä muille selkärankaisille.

  • Kolloidihiukkaset vangitsevat vedessä kelluvan lian ilman kemiallista käsittelyä
  • Kirkastaa vettä ja luo ihanteelliset olosuhteet vesikasvien terveelle kasvulle
  • Auttaa alentamaan veden kovuutta
  • Auttaa laskemaan veden pH-arvon ihanteelliselle tasolle useimmille vesikasveille

 

Suosittelemme!

 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

3l, 9l

Brand

ADA

ADA (Aqua Design Amano) perustettiin vuonna 1982  jo edesmenneen legandan; Takashi Amanon toimesta . Aquascaping- akvaarioille ADA (Aqua Design Amano) kehittää korkealaatuisia, innovatiivisia ja visuaalisesti houkuttelevia tuotteita.  Tarjoamme kaupassamme ADA:lta mm. kasvien lannoitteita, substraatteja, aquasoileja,  kasvien hoitoa, valaistusta, työkaluja, suodattimia, akvaarioita ja paljon muuta. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top