Brand:ADA

ADA Bacter Ball (18pcs)

24,90

Saatavuus: Varastossa

Toimitus 1-2 arkipäivässä.

ADA Bacter 100 sisältää nimensä veroisesti yli 100 erilaista bakteeria ja mikro-organismia, jotka auttavat vakauttamaan akvaarion biologista tasapainoa. Mikro-organismit ovat lepotilassa ja aktivoituvat heti, kun ne joutuvat kosketuksiin akvaarioveden kanssa. Tämä vakauttaa akvaarion ekosysteemiä.

Akvaarion pohjassa tapahtuu monenlaisia biologisia prosesseja. Samoin kuin akvaariosuodattimessa, myös akvaarion pohjamateriaalissa elävät bakteerit auttavat muuntamaan haitalliset aineet vaarattomiksi aineiksi. soil-pohjassa, jossa on riittävä vesikierto ja siten riittävästi happea, on positiivinen vaikutus akvaarion kasvien kasvuun, joten juuret pysyvät paremmassa kunnossa ja voivat ottaa käyttöönsä optimimäärän ravinteita.

ADA Bacter 100:n bakteerikannat auttavat parantamaan pohjamateriaalin biologisia olosuhteita ja biologista tasapainoa. Akvaariokasvit kasvavat paremmin. Sitä voidaan lisätä akvaarion pohjamateriaalin akvaarion alussa, mutta sitä voidaan myös lisätä suoraan veteen.

ADA Bacter Ball Sisältö: 18 kappaletta

Säilytä mieluiten viileässä ja pimeässä paikassa. Rajaton säilyvyysaika.

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Brand

ADA

ADA (Aqua Design Amano) perustettiin vuonna 1982  jo edesmenneen legandan; Takashi Amanon toimesta . Aquascaping- akvaarioille ADA (Aqua Design Amano) kehittää korkealaatuisia, innovatiivisia ja visuaalisesti houkuttelevia tuotteita.  Tarjoamme kaupassamme ADA:lta mm. kasvien lannoitteita, substraatteja, aquasoileja,  kasvien hoitoa, valaistusta, työkaluja, suodattimia, akvaarioita ja paljon muuta. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top