Brand:ADA

ADA Bio Rio – biological filter media 2l

24,90

Varasto loppu

Tilaa tästä ilmoitus sähköpostiisi kun tuotetta jälleen saatavilla.

ADA Bio Rio on biologisen suodatuksen perustus. Biologinen suodatus alkaa nopeasti ensimmäisen asennuksen jälkeen Bio Rioon sitoutuneiden elävien bakteerien takia. Bio rio on pääasiassa valmistettu hohkakivestä(Pumice), jossa on huokoinen pinta. Tämä on ihanteellinen ympäristö hyödyllisten bakteerien kolonisoimiseksi ja se tukee myös pitkää vakaata suodatustoimintaa.

Biologisen suodatuksen pääasiallinen tarkoitus on muuntaa haitalliset aineet vaarattomiksi aineiksi. Bakteerit pelaavat tärkeää roolia typpikierron aikana ja muuntavat haitalliset aineet, kuten ammoniakin, ammoniumin ja nitriitin vaarattomaksi nitraatiksi. Nitraatti palaa typpikiertoon jälleen ravinteena, jota akvaariokasvit käyttävät, ADA BIO RIO on yksi tehokkaimmista suodatinmateriaaleista, joita on saatavilla.

Pakkauskoko 2 litraa

Paino 2 kg (kilogramma)

Brand

ADA

ADA (Aqua Design Amano) perustettiin vuonna 1982  jo edesmenneen legandan; Takashi Amanon toimesta . Aquascaping- akvaarioille ADA (Aqua Design Amano) kehittää korkealaatuisia, innovatiivisia ja visuaalisesti houkuttelevia tuotteita.  Tarjoamme kaupassamme ADA:lta mm. kasvien lannoitteita, substraatteja, aquasoileja,  kasvien hoitoa, valaistusta, työkaluja, suodattimia, akvaarioita ja paljon muuta. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top