Brand:ADA

ADA Bio Rio G 1l

22,90

Saatavuus: Vain 1 varastossa

ADA Bio Rio G 1l

  • Luonnollista tuliperäistä kiveä
  • Erinomainen materiaali biologiseen suodatukseen
  • Tarjoaa bakteereille laajan kasvualustan

Bio Rio on biologinen suodatusmateriaali. Tuotteeseen lisättyjen elävien bakteerien ansiosta biologinen suodatus (nitrifikaatio) käynnistyy nopeasti akvaarion pystytyksen jälkeen. Bio Rio on tehty pääasiassa huokoisesta hohkakivestä, joka on erinomainen kasvualusta hyödyllisten nitrifikaatiobakteerien  kasvulle.

Etenkin aquascape-altaissa tai muissa runsaskasvisissa akvaarioissa kunnollinen biologinen suodatus on kauniin ja terveen altaan perusta. Kasvien aineenvaihdunta kuormittaa akvaariovettä ja maatuvat kasvinosat lisäävät leväongelmien riskiä. Riittävä biologien suodatus auttaa pitämään kuona-aineet aisoissa vedenvaihtojen välillä, eikä bakteerikanta pääse heilahtamaan suurienkaan huolto-operaatioiden välillä.

Suunnitellessasi kasviakvaariota/aquascape-allasta, muista panostaa riittävään suodatukseen! Se on yksi tämän harrastuksen tärkeimmistä kulmakivistä.

Brand

ADA

ADA (Aqua Design Amano) perustettiin vuonna 1982  jo edesmenneen legandan; Takashi Amanon toimesta . Aquascaping- akvaarioille ADA (Aqua Design Amano) kehittää korkealaatuisia, innovatiivisia ja visuaalisesti houkuttelevia tuotteita.  Tarjoamme kaupassamme ADA:lta mm. kasvien lannoitteita, substraatteja, aquasoileja,  kasvien hoitoa, valaistusta, työkaluja, suodattimia, akvaarioita ja paljon muuta. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top