Brand:ADA

ADA Bottom Plus (25sticks)

24,90

Varasto loppu

Tilaa tästä ilmoitus sähköpostiisi kun tuotetta jälleen saatavilla.

(1 tuotearvio)

ADA Bottom Plus on Iron Bottomin ja Multi Bottomin seuraaja. Se on ravintoainepuikko akvaarion kasveille, jotka ottavat ravinteensa pääsääntöisesti juuriensa kautta. ADA Bottom Plus on päällystetty tasapainoisella koostumuksella vesikasveille elintärkeitä hivenaineita. Bottom Plusin hitaasti liukenevat tikut sisältävät erilaisia ​​ravintoaineita ja ne on päällystetty tärkeillä ainesosilla, kuten raudalla ja nitraatilla. Multi Bottom toimittaa hellävaraisesti ja jatkuvasti tarpeellisia ravinteita, jotka eivät yleensä riitä, varsinkin kun kasvit ovat jo varttuneempia ja tiheästi kasvaneita. Toimii erityisen hyvin boostaamaan vanhemman aquasoilin ravinnepuutteita.

ADA BOTTOM PLUS on valmistettu pääosin samasta luonnon maasta kuin Aqua Soil -tuotteet, ja se hajoaa kokonaan akvaarion pohjaan luonnollisesti, mutta kestää kuitenkin erittäin pitkään.

  • Aquasoilin kohdennettuun uudelleenlannoitukseen
  • Tikut hajoavat hyvin hitaasti
  • Antaa ravinteita veteen hitaasti
  • Sisältää rautaa ja nitraattia

Kätevässä uudelleen suljettavassa purkissa 25 tikkua.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Brand

ADA

ADA (Aqua Design Amano) perustettiin vuonna 1982  jo edesmenneen legandan; Takashi Amanon toimesta . Aquascaping- akvaarioille ADA (Aqua Design Amano) kehittää korkealaatuisia, innovatiivisia ja visuaalisesti houkuttelevia tuotteita.  Tarjoamme kaupassamme ADA:lta mm. kasvien lannoitteita, substraatteja, aquasoileja,  kasvien hoitoa, valaistusta, työkaluja, suodattimia, akvaarioita ja paljon muuta. 

1 arvio tuotteelle ADA Bottom Plus (25sticks)

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top