Brand:Chihiros

Chihiros dosing system annostelujärjestelmä

139,90

Saatavuus: Varastossa

Kasviravinteiden ja muiden kemikaalien päivittäinen tai jopa viikoittainen lisäys voi vaikeutua pitkällä aikavälillä. Olitpa sitten lomalla tai äkillisellä työmatkalla, tällä annostelujärjestelmällä voit kätevästi hoitaa automaattisen ja tarkan nesteiden annostelun.

Maailman ensimmäinen ammattimainen makean veden aquascape annostelujärjestelmä – Chihiros Dosing Pumpissa on useita tila-asetuksia ja se tukee toisistaan riippumattomia asetuksia neljälle pumppupäälle.

Päivittäinen kokonaisannos per pää voi olla 0,2 ml – 999,9 ml 0,1 ml:n välein, mutta pienin yksittäinen annos on rajoitettu 0,2 ml:aan.

Automaattiset annokset saattavat jäädä ajoitetuiksi ajoiksi ulkopuolisten olosuhteiden, kuten sähkökatkon, vuoksi. Kun ‘jääneen annoksen kompensointitoiminto’ on käytössä, kaikki unohtuneet annokset päivältä (klo 0:00 puolenyön jälkeen) kompensoidaan, kun annokset palaavat normaaliin toimintatilaan. Jos poistat tämän toiminnon käytöstä, annosta ei ajoiteta uudelleen, jos niitä ei käytetä ajoissa (Tämä ominaisuus ei tule voimaan ennen kuin akku on asennettu).

Chihiros-annostelujärjestelmä on pienikokoinen, 17,7 x 5,4 x 4,2 cm

Pumppupäiden sisäisessä letkussa käytetään PharMed-tuotemerkin laadukkainta BPT-putkea, sisäputkea ei tarvitse vaihtaa 1000 tunnin käyttötunnin aikana.  Annostelunopeus on jopa  hämmästyttävä 50 ml/min.

Annosteluohjelmat luodaan helposti näppärällä Chihiros sovelluksella. (IOS/Android)

Tilaa letku- ja liitosarja tästä 

 

SUOSITTELEMME!

Brand

Chihiros

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top