GreenWorks CO2 Drop Checker – hang-on

13,90

Saatavuus: Varastossa

Toimitus 1-2 arkipäivässä.
(1 tuotearvio)

Akvaarion CO2-tasoja tarkkaillaan Drop checkerillä: lasisen kuplan sisällä oleva pH-indikaattoriliuos muuttaa väriä  akvaarion veteen liuenneen CO2-määrän mukaan. Sininen ja tummanvihreä väri ilmaisee alhaista CO2  -tasoa, vaaleanvihreä (limenvihreä) on OK , keltainen väri drop checkerissä kertoo että hiilidioksidia on akvaariovedessä liikaa. Huomaa, että CO2 testissä on aina 2-3 tunnin viive, joten ne näyttävät CO2-tason, joka oli akvaariossa tuntia ennen lukemaa (viivästetty lukema).

Drop checker on paras työkalu CO2-tasojen jatkuvaan seurantaan.  Pienellä harjoittelulla ja käytännön kokemuksella se voi olla erittäin tarkka työkalu liuenneen hiilidioksidin määrän mittaamiseen.

TÄRKEÄÄ:  Tarvitset myös Drop Checker -reagenssin (myydään erikseen) käyttääksesi tätä tuotetta.

CO2 DROP CHECKER KÄYTTÖOHJEET:

  • Käännä drop checker melkein kokonaan ylösalaisin.
  • Aloita sinisen CO2-reagenssin tiputtaminen lasiseen kelloon.
  • Muuta tippumisen aikana ylösalaisin pidetyn kellon kulmaa, jotta se täyttyy nesteellä.
  • Sinun tulee lopettaa, kun muutettu kulma on niin vaakasuora, että reagenssi ei enää virtaa alas pallomaiseen osaan (bulb-osaan).
  • Käännä Drop Checker takaisin normaaliasentoon (aukko alareunassa)
  • Puhdista aukon sisäpuoli huolellisesti kaikista co2-reaganssinesteen tipoista.
  • Aseta tyylikäs hang-on dropchecker akvaarioon.

Älä unohda, että  CO2 ei liukene tasaisesti  akvaarion veteen. Tietokonemallissa se näyttäisi enemmän “pilviltä taivaalla”… Pinnat ovat korkeammat injektiokohdassa ja Co2 arvot tulevat olemaan huomattavasti alempana akvaarion alemmissa osissa ja katve alueilla, kun vesi liikkuu hitaasti. Joten Drop Checker -arvot näyttävät vain mittauspaikassa liuenneen hiilidioksidin määrän. Muista siirtää Drop Checker akvaariosi muihin osiin löytääksesi eri tasot. Jätä DC aina samaan paikkaan vähintään päiväksi, jotta se kalibroituu kunnolla. Älä unohda, että se näyttää akvaarion co2 tasot 2-3 tunnin viiveellä.

Älä tee äkillisiä muutoksia CO2-kuplamäärään. Tämä voi johtaa leväkukintaan tai kalojen terveysongelmiin. Tärkeää: 95 % kaikista leväongelmista liittyy hiilidioksidiin! Tee pieniä muutoksia ja tarkkaile Drop Checkerin värin muutosta 2 tunnissa.

Brand

GreenWorks

1 arvio tuotteelle GreenWorks CO2 Drop Checker – hang-on

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top