Brand:Co2art

Co2Art PRO-SE Series CO2 Regulaattori

136,99

Saatavuus: Varastossa

(2 tuotearviota)

PRO-SE-sarjan CO2 regulaattori akvaarioon

 

Uusi sukupolvi suosituimmasta akvaarioon tarkoitetusta kaksivaiheisesta CO2-säätimestämme. Täysin uudelleen suunniteltu uudella innovaatisella paineenvakautusrakenteella. Suuremmat sisäiset jouset antavat korkean luokan turvallisuutta ja tarkkuutta.

 

Tämä tuote sisältää: 
Pro-Se dual-stage regulaattorin
Integroidun solenoidiventtiilin (12v, mukana virtalähde)
Tarkka Co2Art Pro-Series kuplalaskuri

Tässä huippulaatuisessa Co2Artin regulaattorissa on kattava 5-vuoden takuu.

Kaksivaiheinen rakenne minimoi ulostulopaineen nousun, kun paine putoaa kaasusylinterissä, ja estää tyhjenevän painepullon loppudumpin akvaariossa pitäen akvaariosi asukkaat turvassa ja CO2-tason vakiona. Turvallinen 12V DC integroitu solenoidiventtiili käy viileämpänä, sekä toimii hiljaisesti. 

Uusi laadukas suunnittelu ja täysin uusi rakenne. Innovatiivinen muotoilu takaa äärimmäisen tarkkuuden ja turvallisuuden. Integroitu solenoidiventtiili. Säädettävä työpaine +/- 40 PSI (3 BAR) asti, mikä on erinomainen tuote sekä trooppisiin että meriakvaarioihin. Kaksoispainemittarit (säiliön tilavuus ja virtauspaine / työpaine) Painesäätimen kierre on valmistettu Iso-Britannian, Euroopan, Japanin ja Taiwanin standardin (BS341 / DIN477 / W21.8) 

Kaksivaiheisen rakenteen ansiosta yhteensopiva kaikenkokoisten CO2-sylintereiden kanssa. Käytä vaikka Sodastream hiilidioksidipullon kanssa käyttämällä adapteriamme: CO2 Adapteri Sodastream

Suosittelemme!

Brand

Co2art

2 arviota tuotteelle Co2Art PRO-SE Series CO2 Regulaattori

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  2. Hannu (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top