Brand:Prodac

Prodac tippatesti FE

12,90

Saatavuus: Varastossa

Toimitus 1-2 arkipäivässä.

Prodac Tippatesti raudan (Fe) pitoisuuden mittaamiseksi makeasta ja suolavedestä.

Testipakkaus riittää  63 testauskertaan.
Mittausalue on äärimmäisen tarkka 0-1mg/l.

Käyttöohjeet:

1. Huuhtele koeputkea useita kertoja tutkittavalla vedellä ennen sen täyttämistä 5 ml merkkiin asti.

2. Lisää 5 tippaa reagenssia ja ravistele kevyesti. Jos vedessä on rautaa, se värjääntyy. Reaktio tapahtuu noin 5 minuutin kuluttua.

3. Vertaa liuoksen väriä taulukon väreihin asettamalla koeputki lähelle sitä eniten vastaavaa väriä ja tarkkailemalla sitä ylhäältäpäin.

Huomio: Vedessä ei saa olla rautaa yli 0,05-0,1 mg/l makean veden ja 0,05 mg/l merivedessä. Puhdista koeputki käytön jälkeen, sulje reagenssipullot huolellisesti ja säilytä ne viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa. Pidä tuote pois lasten ulottuvilta.

Rauta on tärkeä ravinne akvaarion kasveille. On tärkeää huolehtia akvaarion veden laadusta ja ravinteiden tasapainosta, jotta kalat ja kasvit voivat hyvin. Raudan lisääminen kasvien kasvun tueksi on hyvin tärkeää, mutta liian suuri rautapitoisuus voi olla haitallinen akvaarion asukkaille. Helpoiten vältät rautapuutoksia kasveilla käyttämällä hyväksi todettuja kasviakvaarioihin tarkoitettuja rautaa sisältäviä kasviravinteita aina valmistajan suositellun ohjeen mukaisesti.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Brand

Prodac

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top