Brand:qualdrop

Qualdrop Montmorillonite super powder 60g

8,90

Varasto loppu

(2 tuotearviota)

Montmorillonite Super Powder on jauhettu japanilaisesta montmorilloniitista. Montmorilloniitin käytöllä on hyödyllisiä vaikutuksia kaikkien elävien organismien ja kasvien kasvulle ja kehitykselle sekä hyvinvoinnille. Siitä liukenee useita mikroravinteita jotka aktivoivat entsyymejä, hormoneja ja vitamiineja. Se stimuloi hyödyllisen bakteerikannan kasvua vesivarantojen pinnoilla. Montmorilloniitin käyttö akvaariossa on peräisin mineraalin alkuperämaasta Japanista missä huomattiin että mineraalin lisääminen karppien lampiin paransi selvästi karppien väritystä. Erityisesti caridina -suvun sukaravuilla väritys tehostuu.

Käyttö

1 mittalusikallinen 50 vesilitraa kohden 1-2 kertaa viikossa tai vedenvaihtojen yhteydessä. Sekoita annosteltu määrä jauhetta noin desiin vettä ja kaada akvaarioon. Säilytetään kuivassa paikassa. Mineraalijauhe säilyy käyttökelpoisena käytännössä ikuisesti.

Lisätiedot

 

Laadukkaimmainnan Japanilaisen montmorilloniitin koostumus:Al 2 O 3 -13%, SiO 2 -60%, CaO-4.1%, Fe 2 O 3 -4.2%, MgO-1.5%, Na 2 O-0.15%, S-1.1%, P-1.7%, TiO 2 -0.6%, MnO 2 -0.09%.

Montmorilloniitista on löydetty ainakin 78 erilaista ainetta. Näitä on mm. kalsium, rauta, magnesium, kalium, mangaani, piii, titaani, sinkki, boori, seleeni, molybdeeni, fluori, jodi.

Montmorilloniitilla on kolmikerroksinen, huokoinen rakenne. Se parantaa vedenlaatua absorboimalla erilaisia orgaanisia yhdisteitä. Se poistaa raskasmetalleja ja ammoniumioneja. Tämän vuoksi montmorilloniitti soveltuu erityisen hyvin akvaarion kypsytysvaiheessa ja vedenvaihdoissa käytettäväksi.

Montmorilloniitti on savimineraali, joka on saanut nimensä Montmorillonin kaupungin mukaan Ranskassa, missä sitä löydettiin ensimmäisen kerran. Montmorilloniitin ainutlaatuinen rakenne antaa sille erinomaisen veden imeytymiskyvyn, Lisäksi se voi auttaa maaperän ilmankierron parantamisessa ja tarjoaa ravinteita kasveille. Montmorilloniittia käytetään myös kasvualustassa akvaarioissa, koska se pystyy absorboimaan ravinteita vedestä ja tarjoamaan niitä kasveille.

Brand

qualdrop

2 arviota tuotteelle Qualdrop Montmorillonite super powder 60g

  1. Sanna K. (varmistettu kirjoittaja)

    Monipuolisesti hyödyllisiä vaikutuksia. Riittoisa ja helppo annostelu.

  2. Julia T. (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top