Brand:WIO

Sticky Soil

29,90

Saatavuus: Varastossa

Toimitus 1-2 arkipäivässä.

WIO STICKY SOIL

 

Sticky Soil tuo uuden tason luoda monipuolisuutta ja innovaatioita maisemien luomiseen ja istutettuihin ympäristöihin. Tämä merkittävä tuote on itsekiinnittyvä musta savimainen muta, joka jähmettyy kuivumisen jälkeen ja tarjoaa vakaan perustan kasveille, hardscapelle. Sen huokoinen läpäisevyys sallii veden ja juurten tunkeutua vaivattomasti läpi, mikä tekee Tahmaisesta sticky soilista ihanteellisen alustan istutukseen ja erityyppisten kasvien tukemiseen.

Sticky Soilin erottaa sen poikkeuksellinen joustavuus. Kiinnittymällä mihin tahansa pintaan se mahdollistaa upeiden maisemien ja rakenteiden luomisen, joita ei aiemmin ollut saavutettu. Halusitpa sitten muuttaa kasveille täydelliseksi istutusalustaksi kiviä, puita, lasia tai jopa suunnitella pystysuoraa asennusta, Sticky Soil antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa visiosi helposti.

Sticky Soilin kanssa työskentely on helppoa sen käyttäjäystävällisyyden ja nopean levityksen ansiosta. Levitä vain tätä hämmästyttävän tahmaista mutaa haluamallesi pinnalle ja muotoile se mieltymystesi mukaan. Se säilyttää muotonsa säilyttäen samalla korkean kosteuden, joka on välttämätöntä kasvien optimaalisen kasvun kannalta. Kosteuden säilyttämiseksi on suositeltavaa kääriä Sticky Soilin pinnalle sammalta, jos et aio peittää sitä kokonaan kasveilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Sticky Soil on vertaansa vailla oleva ja innovatiivinen tuote, joka avaa mahdollisuuksia kiehtovien maisemien ja istutusympäristöjen luomiseen. Sen joustavuus, jähmettymisominaisuudet ja kosteudenpidätyskykynsä tekevät siitä poikkeuksellisen alustan kasvien elämän tukemiseen. Lisäksi sen helppokäyttöisyys ja nopea käyttö tekevät siitä parhaan valinnan niille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen istutusprojekteissa.

– Väri musta

– Rakenne: Savimainen tahmainen muta

– Läpäisevyys: Mahdollistaa veden ja juurien kulkemisen

– Joustavuus: Muokattava alusta erilaisiin muotoihin muovaukseen ja sopii kaikille pinnoille

– Kiinteytys: Kiinteytyy kuivumisen jälkeen

– Kosteudenpidätys: Pidättää suuren määrän kosteutta

– Säilöntä: Suositellaan ilman kasveja olevien alueiden käärimistä sammaleeseen kosteuden säilyttämiseksi

– Esittely: Valmis käyttöön

– Pakkaus: Pussissa, joissa on 1 kiekon muotoinen Sticky Soil -yksikkö painoltaan 900g. Pilko mieleisiin paloihin.

 

SUOSITTELEMME!

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Pakkauskoko

900g

Brand

WIO

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top