Aqua Rebell

Aqua Rebell on saksalainen brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja innovatiivisia lannoitteita ja muita tuotteita akvaarioharrastajalle.

Näytetään kaikki 14 tulosta

Aqua Rebellin tuotteet ovat suunniteltu parantamaan kasvien kasvua ja terveyttä, mikä johtaa kauniimpaan ja terveempään akvaarioon.

Aqua Rebellin valikoima sisältää lannoitteita, joita voidaan käyttää kaikentyyppisissä akvaarioissa. Näiden lannoitteiden avulla kasvit saavat tarvittavat ravinteet ja kasvavat vahvemmiksi ja terveemmiksi. Aqua Rebellin lannoitteet ovat myös erittäin helppoja käyttää ja annostella oikein.

Lisäksi Aqua Rebell tarjoaa muita tuotteita, kuten CO2-laitteistoja, suodattimia ja kasvien hoitoon tarkoitettuja työkaluja. Nämä tuotteet auttavat akvaarion omistajia luomaan ihanteellisen ympäristön kasveille ja kaloille.

Aqua Rebellin tuotteet ovat erittäin suosittuja ympäri maailman, ja brändi on tunnettu korkeasta laadustaan ja innovatiivisuudestaan. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tapaa parantaa akvaariosi kasvien kasvua ja terveyttä, Aqua Rebellin tuotteet ovat erinomainen valinta.

Tilaa Aqua Rebellin tuotteet nyt Aquabunker akvaskeippauksen erikoiskaupasta, ja nauti kauniin vehreästä ja terveestä akvaariosta!

Aqua Rebell -brändin on luonut vuonna 2008 Aquasabin perustaja Tobias Coring. Koska kasviravinteita, kuten nitraattia ja fosfaattia, paheksuttiin akvaristiikassa pitkään, koska niiden katsottiin edistävän leviä, ei ollut vastaavia lannoitteita, jotka olisivat voineet tuottaa tyydyttäviä tuloksia. Niinpä hän kehitti oman Aqua Rebellin nestemäisten lannoitteiden sarjan tarjotakseen vesikasveille akvaariossa kaikki tarvitsemansa ravinteet. Tämä kapinallinen ajatus käyttää aiemmin ei-toivottuja alkuaineita, kuten nitraattia ja fosfaattia akvaariokasvien lannoittamiseen, näkyy tuotemerkin nimessä.

Shopping Cart
Scroll to Top