Brand:WIO

Mulchbed Biotope Bed

19,90

Saatavuus: Varastossa

MulchBed Biotope Bed on huolellisesti valmistettu sekoitus kuorta, juuria, oksia ja pieniä puukappaleita, jotka on suunniteltu jäljittelemään luonnollisissa elinympäristöissä esiintyvää edistynyttä hajoamisprosessia.
Nämä huolellisesti valitut materiaalit pysyvät akvaariosi, paludariumisi tai terraariosi pohjalla, kun ne ovat kastuneet, ne hajoamatta vuosia.
MulchBed luoma realistinen biotooppivaikutelma ei vain lisää maisemien visuaalista vetovoimaa, vaan tarjoaa myös luonnollisia happoja, orgaanisia ravinteita ja piilopaikkoja eläimistölle.
MulchBed sopii täydellisesti biotooppien luojille, vesipuiston tekijöille, sademetsätaiteilijoille ja vivarium-harrastajille. Se lisää syvyyttä, monimutkaisuutta ja wabi-sabi-efektiä suunnitteluisi. Lisää realistisuutta yhdistämällä MulchBed WoodBediin.

Käyttö

  • Ennen kuin käytät MulchBed, huuhtele ne huolellisesti vedellä poistaaksesi pölyn tai roskat. Voit käyttää tähän tarkoitukseen siivilää tai ämpäriä.
  • Täytä pussi tai ämpäri lämpimällä vedellä ja lisää MulchBed-seos. Liota seosta 24 tuntia. Huuhtele se sitten huolellisesti poistaaksesi kaikki jäljellä oleva pöly.
  • Levitä MulchBed-sekoitetta varovasti akvaariosi, paludariumin tai terraarion pohjalle tai käytä sitä metsäpohjana avonäytöissä. Levitä aksentteja alustan ympärille jäljittelemällä metsän kerroksissa ja joenuomissa esiintyviä luonnollisia kuvioita.
  • Tarkkaile maiseman yleisilmettä ja tee tarvittavat säädöt aksenttien sijoitteluun. Hienosäädä järjestelyä varmistaaksesi, että korostukset sulautuvat saumattomasti olemassa olevaan alustaan ​​ja tarjoavat halutun yksityiskohtaisuuden ja realistisuuden.
  • Voit vapaasti kokeilla erilaisia ​​järjestelyjä ja aksenttien yhdistelmiä saadaksesi täydellisen ulkoasun kokoonpanollesi.
  • Tarkista säännöllisesti korostukset roskien kertymisen varalta ja poista ne tarvittaessa.
  • Huollon aikana saatat joutua muuttamaan paikkaa tai lisäämään lisää aksentteja halutun ulkonäön säilyttämiseksi.

Materiaali: Luonnollinen kuori, juuret, oksat ja pienet puukappaleet.
Väri: Tummanruskean ja punertavan sekoitus
Koko: 0,1-10 cm
Veden kovuus: Ei vaikuta veden kovuuteen
Pakkaus: Saatavana 150 g pusseissa

Paino 0,15 kg (kilogramma)

Brand

WIO

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top