Brand:WIO

Woodbed Biotope Bed

19,90

Saatavuus: Varastossa

WoodBed Biotope Bed on harkitusti kuratoitu kokoelma kestävästi korjattuja luonnonpuukappaleita, jotka jäljittelevät joenuomissa ja viidakon lattioissa esiintyvän puun kerääntymistä. Nämä monimutkaiset tekstuurit ja muodot luovat uskomattoman elävän ympäristön akvaarioosi, paludariumiin tai terraarioon.

Veden kastuttua valitut puukappaleet pysyvät luontoluomuksesi pohjalla hajoamatta vuosia, mikä tarjoaa ihanteellisen ja realistisen biotooppivaikutelman.

WoodBed ei vain lisää ulkonäköä, vaan tarjoaa myös luonnollisia happoja, orgaanisia ravinteita ja piilopaikkoja eläimistölle.

Täydellinen biotooppien luojille, vesipuiston tekijöille, sademetsätaiteilijoille ja vivarium-harrastajille, WoodBed lisää syvyyttä, monimutkaisuutta ja wabi-sabi-efektiä suunnitteluisi. Lisää realistisuutta yhdistämällä MulchBedin kanssa.

 

Käyttö

  • Ennen kuin käytät Woodbed, huuhtele ne huolellisesti vedellä poistaaksesi pölyn tai roskat.-
  • Täytä pussi tai ämpäri lämpimällä vedellä ja lisää WoodBed-seos. Liota seosta 24 tuntia. Huuhtele se sitten huolellisesti poistaaksesi kaikki jäljellä oleva pöly.
  • Aseta Woodbed varovasti haluttuihin paikkoihin akvaariossasi, paludariumissasi tai terraariossasi. Jaa aksentteja alustan ympärille jäljittelemällä metsien ja jokien luonnollisia kuvioita.
  • Käytä yhdistelmää erikokoisia puukappaleita luodaksesi monipuolisen ja dynaamisen ympäristön.
  • Tarkkaile maiseman yleisilmettä ja tee tarvittavat säädöt aksenttien sijoitteluun. Hienosäädä järjestelyä varmistaaksesi, että korostukset sulautuvat saumattomasti olemassa olevaan alustaan ​​ja tarjoavat halutun yksityiskohtaisuuden ja realistisuuden.
  • Voit vapaasti kokeilla erilaisia ​​järjestelyjä ja aksenttien yhdistelmiä saadaksesi täydellisen ulkoasun kokoonpanollesi.
  • Tarkista säännöllisesti korostukset roskien kertymisen varalta ja poista ne tarvittaessa.
  • Huollon aikana saatat joutua muuttamaan paikkaa tai lisäämään lisää aksentteja halutun ulkonäön säilyttämiseksi.

Materiaali: Orgaaniset puuelementit (mukaan lukien pienet oksat, juuret ja kuori)
Väri: Tummanruskean, punertavan ja muun sävyt vaihtelevat
Koko: 0,1-20 cm
Veden kovuus: Neutraali, ei muuta veden kovuutta
Pakkaus: Tarjotaan 150 g pusseissa

Paino 0,15 kg (kilogramma)

Brand

WIO

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top