Brand:qualdrop

Qualdrop mironekuton 100g

7,90

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Toimitus 1-2 arkipäivässä.
Japanilainen syvänmeren mineraalikivi Qualdrop Mironekuton

 

Alkuperäistä Mironekutonia löytyy vain tietyltä alueelta Japanista. Se on erityisen mineraalirikas ja alkuainepitoinen kivilaji. Merenalainen kerroksittain hiljalleen muodostunut sedimentti aikakausien takaa joka on lopulta geologisen toiminnan myötä tullut pintakerroksiin. Mironekuton on niin vanhaa että kivikerrostumissa saattaa joskus esiintyä fossilisoituneita äyriäisiä.

Mironekuton on äärimmäisen huokoista, sen mikrohuokosten läpimitta on vain 50 nanometriä. Tämä äärimmäisen hienojakoinen huokoisuus antaa mironekutonille sen muiden ominaisuuksien lisäksi äärimmäisen hyvän absorptiokyvyn. Mironekutonista liukenee veteen elämää ylläpitäviä tärkeitä mineraaleja pitkän aikaa.

Mironekuton on suosittu luonnollinen akvaarion todellinen hoitotuote, jota käytetään usein akvaarioissa auttamaan ja edistämään kasvien ja asukkaiden kasvua ja terveyttä. Sitä käytetään yleisesti lisäämällä se suoraan akvaarioon tai sekoittamalla se kasvualustan kanssa.

Mironekuton sisältää monia hyödyllisiä mikro-organismeja, kuten bakteereja, jotka auttavat parantamaan akvaarion veden laatua ja tarjoavat kasveille ravinteita, joita ne tarvitsevat kasvaakseen terveesti. Tämä auttaa myös estämään levien kasvua, mikä voi olla haitallista kasveille.

Mironekutonin käyttö akvaarioissa voi myös auttaa vähentämään veden sameutta ja parantaa akvaarion kasvien juurten kasvua, mikä puolestaan ​​voi auttaa kasveja saamaan enemmän ravinteita.

Kaikkien näiden positiivisten ominaisuuksien lisäksi Mironekuton stabiloi pH-arvoa ja estää siten vaarallisia pH-pudotuksia. Se ylläpitää kokonaiskovuutta (GH), parantaa veden laatua sekä ioninvaihtokykyä ja parantaa kasvien kasvua ja juurten muodostumista, mikä tehostaa fotosynteesiä ja hapen muodostumista. Se imee haitallisia aineita, tekee vedestä kristallinkirkasta ja poistaa hajuja.

Jos haluat käyttää akvaarion perustamisvaiheessa tätä todellista luonnon superfoodia soilin alle ja joukkoon niin katso myös erittäin hienoksi jauhettu qualdrop mironekuton super powder

Brand

qualdrop

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top